Prva Acina žena radi u prodavnici i nikada nije imala potrebu da se eksponira.

 

Pevačeva druga žena Nataša koja mu je podarila sina Andreja se najmanje pominjala u medijima. Ono što se zna zna se iz njegove autobigrafske knjige. Jedno vreme je živela u Nemačkoj, a kako se navodi rodila je još jedno dete i vratila se u Beograd.

Foto: Jutjub printskrin/HYPE TV

 

Natašin muž iako nam deluje nepoznato, vrlo je poznat, jer  je glumio u Cecinom spotu "Kukavica". Aca Lukas je izneo još neke šokantne detalje u svojoj knjizi.

 

Foto: Printskrin/Jutjub/lokk pop

 

 

-Kad sam se zaljubio u Natašu, došao sam kući i počeo da pakujem stvari. Napustio sam ženu Cecu. Tokom mog boravka u Americi Nataša je našla drugog čoveka, kome sam spasao ženu. Bolovala je od leukemije i živeli su u mom stanu u Hajdelbergu. Našao sam bolnicu u kojoj će se lečiti. Tu je operisana. Momak je lep, zgodan, snažan. Pojavio se u spotu Cece Ražnatović. Klasičan vaćaroš. Sad su Nataša i on muž i žena.“

-Kad je saznao da ja znam, došao je da me ubeđuje kako su to samo priče. 'Pali', rekao sam mu i pljunuo ga. Ja izlečio njegovu ženu, a on moju razboleo. Bivša mu je sve uzela, on je dobio Natašu s mojim novcem. Ali pare se potroše“- bio je iskren Aca Lukas.

(Hello)

BONUS VIDEO: