Nekadašnja manekenka Svetlana Dimitrić Šarić raskinula je četvorogodišnju vezu sa Brankom Babićem "kraljem obrva". U žižu interesovanja ušla je zbog braka sa biznismenom Duškom Šarićem.  

Ceca je 2003. godine ponela titulu najboljeg modela na Starom kontinentu. Osim manekenstvom, Svetlana se pojavljiva i u spotovima Zdravka Čolića, Goge Sekulić ali i mnogih drugih.

Nakon kraha braka sa Duškom, manekenka se preselila iz vile na Dedinju u Surčin. 

Posle je započela vezu sa "kraljem obrva" Brankom Babićem, sve je delovalo idlično, planirali su svadbu, ali oni koji su ih poznavali znali su da do ceremonije neće doći. 

 Babić je činio sve kako bi njihova veza opstala, međutim, Ceca je donela odluku da svako nastavi svojim putem.

- Mi bliski prijatelji znali smo da od tog braka nema ništa. Tokom ove četiri godine tikva je više puta pucala i oni su je sastavljali, ali sada je definitivno kraj. Oboje nastavljaju svojim putem. Oboje su ostvareni kao roditelji, on može da joj pruži sve što poželi u životu, ali to izgleda nije bilo dovoljno za njihovu sreću. Učestale svađe, ljubomorne scene, prebacivanje i još mnogo toga bili su više nego dovoljan razlog da se raziđu. Nisam sigurna da li Ceca već ima nekog, ali znam da kandidata ima - priča izvor blizak nekadašnjim verenicima.

Takođe, izvor navodi da je biznismen nedavno kupio hotel, gde je jednom prilikom pozvao poznate starlete kako bi terao inat bivšoj partnerki.

- Razumem ga, povređen je. Hteo je da bude mladoženja, a sad je sam. Doduše, on je uspešan i snaći će se lako jer žene vole moć i novac. Od Cecinog bivšeg dečka je kupio hotel na popularnoj planini i prošle nedelje je pozvao poznatu beogradsku starletu i njenu kumu da uživaju kod njega gratis. Znao je da će one da se čekiraju i da se fotografišu, pa na taj način Ceci tera inat. Međutim, nju baš briga, ona ima druge opcije i ne obraća pažnju s kim se njen bivši druži - završava izvor tada za Kurir.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".