Pevačica Goca Tržan već godinama uživa u skladnom braku sa Rašom Novakovićem, a svima je dobro poznato da je Goci ovo drugi brak.

Foto: Milena Anđela

 

 

Naime, ona se 2007. godine udala za Ivana Marinkovića sa kojim je dobila ćerku Lenu, ali im brak nije potrajao.

Goca i Ivan verili su se u jesen 2006, posle šest meseci veze, a početkom naredne godine rekli su "da". Mladoženja je imao 35 godina, mlada četiri više. Kao što ni brak nije bio dugovečan, tako se ni na Internetu nije zadržalo previše slika koje bi ilustrovale dan njihovog venčanja.

Foto: Jutjub printskrin, ATA images

 

 

Ivan je nosio crno odelo i belu košulju, a Goca, koja je bila u drugom stanju, haljinu klasičnog kroja, preko koje je, za vreme crkvene ceremonije, prebacila ešarpu koja se slagala sa Ivanovom svetloroze kravatom.

U to vreme Goca je imala kratku kosu, koja je bila njen zaštitni znak još dok je nastupala sa bendom "Tap 011".

Goca i Ivan posle razvoda nisu ostali u dobrim odnosima, a on je postao učesnik brojnih rijaliti programa. Pevačica ga je više puta tužila za neplaćene alimentacije, a istakla je i to da ćerka nema želju da ga viđa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

− Bio sam veliki Gocin fan, jedva sam čekao da je upoznam. Počeo sam da radim kao konobar u jednom kafiću, a uporedo sam prodavao firmiranu garderobu u butiku, gde mi se ostvarila velika želja. Goca je jednog dana došla i tad smo se prvi put videli. Onda je često svraćala i kupovala stvari od mene. Poverila se našoj zajedničkoj drugarici da joj se dopadam i tražila joj je moj broj telefona – ispričao je jednom prilikom Ivan, koji je sa bivšom suprugom u lošim odnosima još od 2011. godine, kada su se razveli.

Foto: Instagram printskrin/ivanmarinkovic79_official

 

 

Sporili su se oko zajedničke imovine, Goca ga je tužila zbog neplaćanja alimentacije, a nije odobravala ni njegova rijaliti-eksponiranja, smatrajući da samo mogu da štete njihovoj ćerki.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".