Некадашња манекенка Светлана Димитрић Шарић раскинула је четворогодишњу везу са Бранком Бабићем "краљем обрва". У жижу интересовања ушла је због брака са бизнисменом Душком Шарићем.  

Цеца је 2003. године понела титулу најбољег модела на Старом континенту. Осим манекенством, Светлана се појављива и у спотовима Здравка Чолића, Гоге Секулић али и многих других.

Након краха брака са Душком, манекенка се преселила из виле на Дедињу у Сурчин. 

После је започела везу са "краљем обрва" Бранком Бабићем, све је деловало идлично, планирали су свадбу, али они који су их познавали знали су да до церемоније неће доћи. 

 Бабић је чинио све како би њихова веза опстала, међутим, Цеца је донела одлуку да свако настави својим путем.

- Ми блиски пријатељи знали смо да од тог брака нема ништа. Током ове четири године тиква је више пута пуцала и они су је састављали, али сада је дефинитивно крај. Обоје настављају својим путем. Обоје су остварени као родитељи, он може да јој пружи све што пожели у животу, али то изгледа није било довољно за њихову срећу. Учестале свађе, љубоморне сцене, пребацивање и још много тога били су више него довољан разлог да се разиђу. Нисам сигурна да ли Цеца већ има неког, али знам да кандидата има - прича извор близак некадашњим вереницима.

Такође, извор наводи да је бизнисмен недавно купио хотел, где је једном приликом позвао познате старлете како би терао инат бившој партнерки.

- Разумем га, повређен је. Хтео је да буде младожења, а сад је сам. Додуше, он је успешан и снаћи ће се лако јер жене воле моћ и новац. Од Цециног бившег дечка је купио хотел на популарној планини и прошле недеље је позвао познату београдску старлету и њену куму да уживају код њега гратис. Знао је да ће оне да се чекирају и да се фотографишу, па на тај начин Цеци тера инат. Међутим, њу баш брига, она има друге опције и не обраћа пажњу с ким се њен бивши дружи - завршава извор тада за Курир.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".