Bila je srećna, kako kaže, dok je na okupu bila porodica, suprug i ćerka. S njihovim odlaskom, srušio joj se svet.

Ali uprkos svemu, pokušava da kroz život korača hrabro. Da sreću traži u malim stvarima.

- Život je najdragocenije i najlepši, čak i kada nas šikaniraju i kada je sve loše, kada vas neka teška bolest snađe i tad vi ne želeti da napustite ovaj svet. Zahvalna sam bogu za sve što mi je dao, ali i uzeo. Jer sve što mi je bog dao, sve što je u prošlosti, to niko ne može uzeti. U prošlosti i dalje imam ćerku i muža koji me voli, fantastičnu porodicu, ceo svet slavi moj glumački talenat i to se ne može promeniti - kaže Eva.

Foto: ATA images

 

Kada je izgubila ćerku Krunu, Eva danima nije mogla da dođe sebi. Ali, onda je sela sama sa sobom i odlučila da bude snažna, da će njena mezimica uvek biti u njenim mislima, srcu.

- To je isto Božija volja. Neke majke umru, kada im saopšte da im dete umre, bar je tako u narodnim pesmama. Majka Jugovića kada sazna, njoj srce prepukne. Meni nije, ali to ne zato što sam snažna osoba nego to nije bila moja sudbina. Kada je moja ćerke umrla devedeset i treće godine u prošlom veku, tada su pozicija i opozicija bile u ratu i moja mrtva ćerka se nije još vratila iz Pariza u olovnom kovčegu, kada su oni sedeli sa mnom u mojoj kući, a raspravljali o Slobodanu Miloševiću. Tada sam u tom bolu, ustala i rekla: “Idite kući, nemojte preda mnom da pričate o Miloševiću, šta sve ne valja u ovoj zemlji. Nije moja ćerka umrla samo meni. Umrla je i vama, i ako ne možete da saučestvujete u mojem bolu idite. Nemojte biti oko mene i ne želim da budete tu“. Tako sam ostala sama - rekla je ona.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".