S. M. (65) iz okoline Bečeja koja je brutalno ubijena u svom porodičnom domu i to od strane, kako se sumnja, svog maloletnog bliskog rođaka (17) koji je nakon zločina uzeo njen automobil i pobegao u Bačku Topolu gde je danas i uhapšen, živela je sama, a svog navodnog ubicu je pustila u dom.

Komšije kažu da su primetili da se juče nešto čudno dešava s njihovom komšinicom, ali niko nije znao tačno šta. Nakon nekog vremena jedan od komšija je ušao u kuću ubijene i zatekao je kako leži na stomaku, pokrivena ćebetom. Pokušao je da je dozove, ali odgovora nije bilo, zatim je istrčao iz kuće iz svog doma pozvao policiju.

- Ležala je na stomaku i bila je delimično pokrivena ćebetom. Video sam da je sve razbacano, i opet sam dva puta dozivao ženu, ali se nije odazivala. Istračao sam iz kuće i otišao prvo do njene komšinice s kojom se družila, ali se ona nije pojavila, pa sam došao u svoju kuću i pozvao policiju.

Foto: Društvene mreže

 

Podsetimo, maloletnik je posle zločina otišao žrtvinim automobilom. Policija je prvo u centru Bačke Topole pronašla kola, a potom i osumnjičenog maloletnika, koji je odveden u policijsku stanicu. Naime, hapšenje se, navodno dogodilo u jednoj srednjoj školi, a oni su ranije za Kurir potvrdili da je policija kod njih.

- Policija je još u školi, razgovaramo sa njima i sa đacima. Niko još nije svestan šta je tačno bilo, pa ne možemo još ništa da otkrivamo - rečeno nam je iz ove škole.

Uhapšeni maloletnik je lišen slobode tačno u podne, 40 kilometara dalje od mesta zločina, potvrđeno nam je iz policije u Subotici.

Foto: Društvene mreže

 

- Policija ga je još sinoć locirala. Prvo je u centru Bačke Topole pronađen crveni "opel", koji je pripadao žrtvi, a kojim se maloletnik posle zločina dovezao do Topole - kaže izvor Kurira.

Šta je motiv  ubistva za sada nije poznato, ali uhapšeni mladić navodno važi za problematičnog.

- I ranije je vršio razna krivična dela, navodno ima problema i sa nedozvoljenim supstancama. Moguće da mu je novac trebao - kaže izvor Kurira iz istrage.

(Kurir)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".