Maloletnik (17) osumnjičen je da je ubio svoju rođaku u selu kod Bečeja, nakon što je upao u njen dom, pa je udario čekičem i izbo, uhapšen je u jednoj srednjoj školi u Bačkoj Topoli, saznaje Kurir!

Kuriru su iz škole potvrdili da je policija još uvek kod njih.

- Policija je još u školi, razgovaramo sa njima i sa đacima. Niko još nije svestan šta je tačno bilo, pa ne možemo još ništa da otkrivamo - rečeno je iz ove škole.

Uhapšen je tačno u podne, 40 kilometara dalje od mesta zločina, potvrđeno nam je iz policije u Subotici.

- Policija ga je još sinoć locirala. Prvo je u centru Bačke Topole pronađen crveni "opel", koji je pripadao žrtvi, a kojim se maloletnik posle zločina dovezao do Topole. Pre nekih sat vremena osumnjičenom su stavljene lisice - kaže izvor Kurira.

Komšija iz sela kod Bečeja, koji živi blizu ubijene, opisao je jezivu scenu koju je zatekao.

- Pozvao me je komšija da proverim šta se dešava u kući kod komšinice. Izašao sam napolje i komšija me je zamolio da uđem u kuću kako bi video da li je komšinica dobro. Nisam znao kuda treba da uđem, upalio sam blic na telefonu, i dozivao je: "Komšinice, komšinice" i niko nije odgovarao - kaže mladić koji je našao nesrećnu ženu.

Podsetimo, zločin je prijavio dečakov otac J.R., a kako saznajemo maloletnik je bio problematičan i motiv ubistva je najverovatnije koristoljublje.

(Kurir)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".