Za emisiju "Metar mog sela", iako je  u penziji, razredni starešina pevačice je rad da nešto kaže o svojoj bivšoj učenici. 

- Bila je onako vesele naravi i imala je to njeno društvo, drugraice sa kojima se kretala uglavnom. Ja sam joj bio razredni starešina u četvrom razredu srednje škole, već je bila maturant. Radila je dosta, učila je lepo. Što se tiče matematike bila je jako dobra - izjavio je LJubomir Kovačević.

- Svaka čast, ona je to odabrala, uspela je u tome, dobila i zlatni mikrofon beše... - otkrio je on i odgovorio na pitanje da li je Rada kod njega pevala na časovima: 

- Kod mene nije. Ne znam na ostalim časova, ali kod mene nije.

Selo u kom je pevačica živela od Velike Plane je udaljeno dvadesetak kilometara pa je Rada sa ostalim đacima svakog dana putovala u školu.

- Svoj deci koja otuda putuju, normalno, njima je teško, ali ona nikada nije kasnila. Nije imala izostanaka ni opravdanih ni neopravdanih. Bila je redovan učenik i to putovanje se uopšte nije odrazilo na njen uspeh - kaže Radin razredni LJubomir.

- Bila je jedna fina devojka i sad je ostala. Neko smatra sa obzirom na to da je estradna umetnica da to nije uspeh, ali ona se ostvarila u tome za šta se opredelila, drugi su se ostvarili u drugim raznim poslovima, tako da drago nam je, kao školi, a i meni kao pojedincu - sve reči hvale imao je LJubomir.

(Blic)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".