За емисију "Метар мог села", иако је  у пензији, разредни старешина певачице је рад да нешто каже о својој бившој ученици. 

- Била је онако веселе нарави и имала је то њено друштво, друграице са којима се кретала углавном. Ја сам јој био разредни старешина у четвром разреду средње школе, већ је била матурант. Радила је доста, учила је лепо. Што се тиче математике била је јако добра - изјавио је Љубомир Ковачевић.

- Свака част, она је то одабрала, успела је у томе, добила и златни микрофон беше... - открио је он и одговорио на питање да ли је Рада код њега певала на часовима: 

- Код мене није. Не знам на осталим часова, али код мене није.

Село у ком је певачица живела од Велике Плане је удаљено двадесетак километара па је Рада са осталим ђацима сваког дана путовала у школу.

- Свој деци која отуда путују, нормално, њима је тешко, али она никада није каснила. Није имала изостанака ни оправданих ни неоправданих. Била је редован ученик и то путовање се уопште није одразило на њен успех - каже Радин разредни Љубомир.

- Била је једна фина девојка и сад је остала. Неко сматра са обзиром на то да је естрадна уметница да то није успех, али она се остварила у томе за шта се определила, други су се остварили у другим разним пословима, тако да драго нам је, као школи, а и мени као појединцу - све речи хвале имао је Љубомир.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".