Indi je shvatila da joj je nepotrebno u životu da se svima dopadne, pa je odlučila da radni na sebi. 

Ona je imala vrlo teško detinjstvo, odrasla je sa ocem koji je bio alkoholičar, a teško joj je pao i rastanak roditelja. 

-Stres, nervoza i depresija dolaze kad živimo da zadovoljimo druge - napisala je Indi na svom Instagram profilu, a mnogi su zaključili da je pevačica spremna da promeni navike su svom životu. 

Foto: Printskrin/Instasgram/indy_ara_indira

 

Indi je izgubila i brata Semira koji je bitku sa najrtežim oblikom Daunovog sindroma izgubio u 21 godini života. 

- Moji roditelji su se razveli 2004. godine. To sam teško podnela, iako nikad nisam imala očevu podršku. Odao se alkoholu kad mi je bio najpotrebniji. U pijanom stanju majku i mene je umeo i da udari. Bilo je veoma ružnih situacija - otkrila je pevačica i opisala najbolnije trenutke

- Nije umeo da hoda, jede, niti je znao da postoji. Bio je kao biljka. Brinuli smo o njemu najbolje što smo mogli i voleli ga. Nekada je bio pozitivan, nekada težak, nasilan i brz iz neznanja. Tražio je pažnju. Umeo je da prepozna mamu, tatu, sestru i mene. To su bile najteže godine, ali to je nešto što je moje. Za njega sam bila spremna da ubijem - najviše ju je nerviralo kada bi se neko ismevao sa njim: ž

- Teško je bilo gledati ga onako bespomoćnog jer sam ga volela više od života. Umeo je da me iznervira, ali nikada mu to nisam uzela za zlo. Imali smo poseban odnos. U najgorim životnim trenucima ljudi su nam okretali leđa, ali umeli smo da se izborimo sami. Brat je umro 2005. Sa time još uvek ne mogu da se pomirim. On je i danas za moju porodicu i mene prisutan u svakom trenutku i tako će biti do kraja naših života. Brata sam izgubila kad mi je bilo 11 godina i tada je umro deo mene. Ne volim da pričam o tome, ali njegova bolest i odlazak su mi pomogli da shvatim koliko je važna podrška porodice. Mama se nikad nije oporavila od toga. Uteha smo joj Indi i ja, koje smo dobre devojke - rekla je Indi pre par godina za Glossy.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".