Nadzorna kamera snimila je baristkinju iz Vašingtona kako za dlaku beži muškarcu koji je pokušao da je odvuče kroz prozor tokom pokušaja otmice u ponedeljak. Incident se dogodio oko 5 sati ujutro u "drive trough" delu kafića, rekla je policija.

U videu koji su podelile vlasti, baristkinja mušteriji koja vozi SUV daje nešto što se čini kao sitniš, a on je u tom trenutku zgrabio za ruku i snažno je povukao prema sebi. Prema policiji, osumnjičeni je "pokušao da odvuče žrtvu kroz prozor koristeći se užetom".

Zajednica pomogla u hapšenju

Žena je uspela da uvuče ruku natrag u prozor i da ga zatvori, a mušterija se odvezla. Policija u Auburnu objavila je u tvitu da je policija uhapsila osumnjičenog nakon "ogromne pomoći zajednice".

Policija je pre hapšenja neidentifikovanog muškarca rekla da je na levoj podlaktici imao jasnu tetovažu na kojoj je ispisano "Chevrolet". Kolbi Krosli iz policijske uprave u Auburnu opisao je pokušaj otmice za Fox 13 kao "vrlo alarmantan".

Krosli je rekao da je žrtva zadobila manje posekotine na ruci. Vlasnica firme u kojoj se dogodio incident rekla je za KOMO News da je njeno celo osoblje potreseno onim što se dogodilo. Takođe je rekla da je žena koja je izbegla otmicu tamo radila 15 godina.

(Srbija danas)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".