Dva naoružana napadača upala su u kuću u okrugu Tulare u centralnoj Kaliforniji, i ubila šest ljudi, među njima tinejdžerku (17) i njenu šestomesečnu bebu, a vlasti sumnjaju da je zločin povezan sa bandama.

Policija je na lice mesta, u Gošen, stigla u 4 sata ujutru u ponedeljak nakon što su dobili prijavu da je ispaljen veliki broj metaka.

Šerif Majk Bodro je rekao da je dete pronađeno u majčinom naručju u jami nadomak kuće, a oboje su upucani u glavu.

Još jedna žrtva je bila na vratima, a tri u kući, uključujući i jednu stariju ženu. Svi su bili mrtvi po dolasku policije osim jednog muškarca koji je preminuo u bolnici.

Dve žene su preživele krijući se u obližnjoj prikolici. Rekle su da su na nadzornim kamerama videle da je neko ušao u kuću, ali je tada već bilo kasno da se nešto učini.

- Ne verujemo da je ovo bilo slučajan već ciljani napad. Ovo je bilo veoma lično, mislimo da su time hteli da pošalju poruku - rekao je šerif.

Najmanje dva muškarca su osumnjičena za ubistva.

Inače, policija je prošle nedelje taj posed pretresla i zaplenila je oružje, marihuanu i metamfetamine. Šerif veruje da je zločin povezan sa narko-kartelom.

Kako je rekao, način na koji su zločini počinjeni ukazuje da su napadači bili iskusne ubice. Mnoge žrtve su bile upucane u glavu.

U okrugu Tulare se broj hapšenja povezan sa trgovinom drogom povećava poslednjih godina.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".