Preživeli putnik je povređen i nalazi se u bolnici u obližnjem gradu Viktorija. Fotografije sa mesta nesreće prikazuju olupinu malog jednomotornog aviona koji leži na travnatom terenu, okružen komadima krhotina, piše ABC .

Stanovnici oblasti u kojoj se avion srušio rekli su da je oko 11 sati bila magla i da je avion pao u blizini puteva milju od opštinskog aerodroma Joakum u Teksasu.

Preživeli putnik je pastor
Crkva Harvest u DŽermantaunu objavila je juče popodne na internetu saopštenje u kojem su žrtve identifikovane kao članovi. Crkva u oblasti Memfisa saopštila je da su Bil Garner, Stiv Taker, Tajler Paterson i Tajler Springer poginuli u nesreći.

+ Svi su oni bili voljeni članovi crkve Harvest i njihov gubitak ostavlja nas bez pravih reči da izrazimo svoju tugu u ovom trenutku -, saopštila je crkva, najavljujući da će njen centar za bogosluženje biti otvoren za molitvu i vreme žalosti.

U saopštenju se navodi da je pastor Kenon Von jedini preživeo i da je u stabilnom stanju. Veb stranica za praćenje letova FlightAvare je pokazala da je izgledalo da je avion poleteo sa međunarodnog aerodroma u Memfisu nekoliko sati pre pada i da je leteo iz Memfisa za Dalas samo nekoliko dana ranije.

Nacionalni odbor za bezbednost saobraćaja objavio je saopštenje u kojem se navodi da istražuje pad Pajper PA-46-350P 17. januara u blizini Joakuma u ​​Teksasu. Nesreću će istražiti i Federalna uprava za vazduhoplovstvo, piše ABC.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".