Mlada glumica Ana Lečić, ćerka Branislava Lečića, kupila je srca ljubitelja sedme umetnosti ulogom u seriji "Dug moru", gde je igrala sa Draganom Mićanovićem, Nadom Šargin i Bojanom Maljević. Takođe, gledali smo je i u Dari iz Jasenovca, a lepa Ana radi i na seriji "Državni službenik".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

 

Kada su je pitali da bi volela da radi zajedno sa svojim ocem kaže da još ima vremena za to, ali ipak od njega može da računa na veliku pomoć.

- Nismo još o razmišljali o tome da igramo zajedno. Ima vremena. Ali razgovaramo naravno. Oboje smo u istoj branši. Kad imam neku dilemu obratim se njemu, takođe i on meni - rekla je Ana za Kurir jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

 

Mlada glumica igra butnovnicu Olgu u seriji Dug moru, čiji se život opasno zaokreće u trećoj sezoni, ali ta serija je takođe zaokrenula i Anin život. Naime, ona je na snimanju te serije upoznala crnogorskog kolegu Vuleta Markovića, sa kojim je u srećnoj vezi.

Ana je sada prvi put na Instagram okačila jedan poljubac sa Vuletom, a snimak je nastao dok se zaljubljeni par vozio čamcem na moru, verovatno u Crnoj Gori.

Kako slika govori hiljadu reči- tako i njihovi osmesi jasno pokazuju da njihova ljubav cveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

 

Inače, Vuleta su, pre nego što se saznalo za njihovu vezu, pitali šta misli o Ani. Možda se, kada sada analiziramo ovaj odgovor, već tada dalo naslutiti da tu ima nešto više od prijateljstva.

– Ana je divna, mlada, talentovana i za svoje godine iznenađujuće zrela glumica. Nekako smo kliknuli od starta, stekli obostrano poverenje i dostigli zavidan nivo zaigranosti, što se da osetiti - rekao je tada za Kurir Marković.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".