Млада глумица Ана Лечић, ћерка Бранислава Лечића, купила је срца љубитеља седме уметности улогом у серији "Дуг мору", где је играла са Драганом Мићановићем, Надом Шаргин и Бојаном Маљевић. Такође, гледали смо је и у Дари из Јасеновца, а лепа Ана ради и на серији "Државни службеник".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

 

Када су је питали да би волела да ради заједно са својим оцем каже да још има времена за то, али ипак од њега може да рачуна на велику помоћ.

- Нисмо још о размишљали о томе да играмо заједно. Има времена. Али разговарамо наравно. Обоје смо у истој бранши. Кад имам неку дилему обратим се њему, такође и он мени - рекла је Ана за Курир једном приликом.

 

 

Млада глумица игра бутновницу Олгу у серији Дуг мору, чији се живот опасно заокреће у трећој сезони, али та серија је такође заокренула и Анин живот. Наиме, она је на снимању те серије упознала црногорског колегу Вулета Марковића, са којим је у срећној вези.

Ана је сада први пут на Инстаграм окачила један пољубац са Вулетом, а снимак је настао док се заљубљени пар возио чамцем на мору, вероватно у Црној Гори.

Како слика говори хиљаду речи- тако и њихови осмеси јасно показују да њихова љубав цвета.

 

 

Иначе, Вулета су, пре него што се сазнало за њихову везу, питали шта мисли о Ани. Можда се, када сада анализирамо овај одговор, већ тада дало наслутити да ту има нешто више од пријатељства.

– Ана је дивна, млада, талентована и за своје године изненађујуће зрела глумица. Некако смо кликнули од старта, стекли обострано поверење и достигли завидан ниво заиграности, што се да осетити - рекао је тада за Курир Марковић.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".