Boris Karapandžić (35), pripadnik klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji je rano jutros primljen u Urgentni centar, navodno je prebijen od strane njegove supruge, a sada su poznati i novi detalji iz istrage! Prema najnovijim informacijama, on je imao verbalni sukob sa suprugom, a nakon toga je istrčao go i bos na ulicu.

- Našao ga je prolaznik bio je jako pogubljen, nije znao gde je. Policiji je prvo tvrdio da ga je neko napao. Zbog toga je policija intenzivno radila na slučaju jer su pomislili da su upitanju mafijaški ili navijački obračuni. Očigledno je bio pod uticajem narkotika, tek posle nekoliko sati kad je došao sebi rekao je šta se zaista dogodilo, kako se zove i ko je - rekao je izvor upućen u istragu.

Prema tvrdnjama jedne korisnice društvenih mreža, on je go i bos išao ulicom i razbijao ljudima prozore. Jednom je ušao sav krvav, a toj ženi je navodno razbio tri prozora. Nakon što mu je ukazana lekarska pomoć, pušten je na kućno lečenje.

Foto: N. Skenderija

 

NJega je pronašao slučajni prolaznik u Jaseničkoj ulici u Beogradu. Ruka mu je takođe bila posečena. Hitna pomoć ga je oko 6 sati ujutru prevezla na Urgentni centar. Nije otkrio policiji šta mu se desilo.

Inače, njemu je u oktobru prošle godine ukinut pritvor. Optuženi je pripadnik klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Osuđivan je zbog demoliranja kafića nekadašnjeg vođe “Alkatraza”, Aleksandra Vavića na Karaburmi 2013. godine.

Sudi mu se i za demoliranje kluba “Komitet” 2018. godine. Dok je bio u kućnom pritvoru u saobraćajnoj nesreći usmrtio je pešaka koji je pretrčavao auto-put u Beogradu. Za ovo delo nije gonjen jer je utvrđeno da je pešak bio kriv. Osuđivan je i zbog droge i oružja.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".