Борис Карапанџић (35), припадник клана Вељка Беливука и Марка Миљковића који је рано јутрос примљен у Ургентни центар, наводно је пребијен од стране његове супруге, а сада су познати и нови детаљи из истраге! Према најновијим информацијама, он је имао вербални сукоб са супругом, а након тога је истрчао го и бос на улицу.

- Нашао га је пролазник био је јако погубљен, није знао где је. Полицији је прво тврдио да га је неко напао. Због тога је полиција интензивно радила на случају јер су помислили да су упитању мафијашки или навијачки обрачуни. Очигледно је био под утицајем наркотика, тек после неколико сати кад је дошао себи рекао је шта се заиста догодило, како се зове и ко је - рекао је извор упућен у истрагу.

Према тврдњама једне кориснице друштвених мрежа, он је го и бос ишао улицом и разбијао људима прозоре. Једном је ушао сав крвав, а тој жени је наводно разбио три прозора. Након што му је указана лекарска помоћ, пуштен је на кућно лечење.

Фото: Н. Скендерија

 

Њега је пронашао случајни пролазник у Јасеничкој улици у Београду. Рука му је такође била посечена. Хитна помоћ га је око 6 сати ујутру превезла на Ургентни центар. Није открио полицији шта му се десило.

Иначе, њему је у октобру прошле године укинут притвор. Оптужени је припадник клана Вељка Беливука и Марка Миљковића. Осуђиван је због демолирања кафића некадашњег вође “Алкатраза”, Александра Вавића на Карабурми 2013. године.

Суди му се и за демолирање клуба “Комитет” 2018. године. Док је био у кућном притвору у саобраћајној несрећи усмртио је пешака који је претрчавао ауто-пут у Београду. За ово дело није гоњен јер је утврђено да је пешак био крив. Осуђиван је и због дроге и оружја.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".