Nezvanično, Karapandžić je dovezen go i bos, nije imao dokumenta i bio je dezorijentisan.

- On je go i bos došao do jednog stana na Voždovcu, odakle je odvezen u Urgentni centar. NJemu su konstatovane lakše povrede i nije životno ugrožen. Bio je sav u modricama. Policija je obaveštena i radi se na slučaju - rekao je izvor Kurira.

Karapandžić nije otkrivao detalje šta mu se tačno dogodilo.

Inače, Borisu Karapandžiću, optuženom pripadniku klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića ukinut je pritvor u oktobru prošle godine, a u novembru prethodne godine je odjeknula vest da je prebijen!

NJegov dosije je jedan od huligana koji je sa Veljinom ekipom upao u klub “Komitet” u Beton Hali pre dve godine kada su polupali ceo klub, pretukli obezbeđenje i goste kluba. Karapandžić iza sebe ima i proces zbog saobraćajne nesreće koju je izazvao 2019. godine kada je usmrtio pešaka u Beogradu. On je tada bio za volanom “ševroleta”, pregazio je pešaka u trenutku kada je pokušavao da pretrči auto-put.

Karapandžić je zbog nasilničkog ponašanja u “Komitetu” bio u kućnom pritvoru. On je 2013. godine uhapšen zajedno sa Aleksandrom Vučeljićem, Aleksandrom Savkovićem i Stevanom Petrovićem zbog demoliranja kafića vođe navijača “Alkatraza” Aleksandra Vavića.

S obzirom da je u trenutku izricanja presude 2016. godine, Boris Karapandžić već je bio osuđen na kaznu zatvora od tri godine presudom Apelacionog suda u Beogradu iz juna 2013. zbog proizvodnje i prometa droga, kao i na kaznu od sedam meseci zatvora iz decembra 2015. zbog nedozvoljenog posedovanja oružja, Prvi osnovni sud mu je odredio ukupnu kaznu od četiri godine zatvora.

Karapandžić je radio na obezbeđenju jednog novobeogradskog splava i bio je jedan od svedoka koji se našao na licu mesta u vreme ubistva Fedora Frimermana. Zbog ovoga on je saslušavan kod istražnog sudije i na glavnom pretresu.

(Kurir)