Nakon što je otkriveno rodno mesto 42-godišnjakinje, novinari nemačkog Bilda su čak posetili Busovaču i razgovarali sa komšijama.

- Videla sam je dok je šetala, bila je baš upečatljiva. Svojevremeno je rekla da radi kao šef ekspoziture - rekla je komšinica. Mirnesa bi zbog krađe mogla biti osuđena na kaznu do deset godina zatvora, piše Bild.

Da je Mirnesa živela luksuzno, dokazuju fotografije objavljene na Instagramu, na kojima su skupe torbe, nakit, satovi Roleks i žurke sa prijateljima.

- Da, ovo je krajnje neobičan način života za ženu koja je navodno radila kao telefonista u kompaniji za transport novca - piše Bild.

Foto: Polizeipräsidium Stuttgart

 

Nemački policajci su proveravali sve njene profile na društvenim mrežama kako bi je ušli u trag, ali do sada nisu uspeli da je lociraju. Osumnjičena žena poznata je i po nadimku Miki, a navodno je radila kao konobarica u Štutgartu.

Policija Mirnesu sumnjiči da je 14. oktobra ove godine ukrala više od milion evra od kompanije za transport novca u Štutgartu u kojoj je bila zaposlena. Oni su saopštili da je žena 14. oktobra oko 15.10 sati ukrala više od milion evra iz prostorija preduzeća. Mirnesa je imala pristup novcu jer je bila zaposlena u kompaniji.

Foto: Polizeipräsidium Stuttgart

 

Krađa je primećena istog dana, a policija je započela uviđaj. U svom saopštenju nisu objasnili kako je zaposleni izneo toliku sumu novca.

Za Mirnesom je raspisana novčana nagrada u iznosu od 37.500 evra. Osumnjičena žena je visoka 174 centimetra, plavo-zelenih očiju i plave kose.

Foto: Polizeipräsidium Stuttgart

 

Ova 42-godišnjakinja je prepoznatljiva i po tome što na telu ima nekoliko tetovaža. "Nagrada je 37.500 evra. Mole se svi koji znaju nešto o osumnjičenoj da se jave kriminalističkoj policiji na +4971189905778", saopštila je policija u Štutgartu.

Foto: Instagram printskrin

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".