Након што је откривено родно место 42-годишњакиње, новинари немачког Билда су чак посетили Бусовачу и разговарали са комшијама.

- Видела сам је док је шетала, била је баш упечатљива. Својевремено је рекла да ради као шеф експозитуре - рекла је комшиница. Мирнеса би због крађе могла бити осуђена на казну до десет година затвора, пише Билд.

Да је Мирнеса живела луксузно, доказују фотографије објављене на Инстаграму, на којима су скупе торбе, накит, сатови Ролекс и журке са пријатељима.

- Да, ово је крајње необичан начин живота за жену која је наводно радила као телефониста у компанији за транспорт новца - пише Билд.

Фото: Polizeipräsidium Stuttgart

 

Немачки полицајци су проверавали све њене профиле на друштвеним мрежама како би је ушли у траг, али до сада нису успели да је лоцирају. Осумњичена жена позната је и по надимку Мики, а наводно је радила као конобарица у Штутгарту.

Полиција Мирнесу сумњичи да је 14. октобра ове године украла више од милион евра од компаније за транспорт новца у Штутгарту у којој је била запослена. Они су саопштили да је жена 14. октобра око 15.10 сати украла више од милион евра из просторија предузећа. Мирнеса је имала приступ новцу јер је била запослена у компанији.

Фото: Polizeipräsidium Stuttgart

 

Крађа је примећена истог дана, а полиција је започела увиђај. У свом саопштењу нису објаснили како је запослени изнео толику суму новца.

За Мирнесом је расписана новчана награда у износу од 37.500 евра. Осумњичена жена је висока 174 центиметра, плаво-зелених очију и плаве косе.

Фото: Polizeipräsidium Stuttgart

 

Ова 42-годишњакиња је препознатљива и по томе што на телу има неколико тетоважа. "Награда је 37.500 евра. Моле се сви који знају нешто о осумњиченој да се јаве криминалистичкој полицији на +4971189905778", саопштила је полиција у Штутгарту.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".