Žena koja je ukrala više od milion evra iz kompanije u Štutgartu zove se navodno Mirnesa S. i poreklom je iz Bosne i Hercegovine.

Kako prenosi Fenix-magazin.de, zovu je Miki, a navodno je radila i kao konobarica u Štutgartu, pre nego što se zaposlila u kompaniji za prevoz novca, koju je kasnije opljačkala.

Naime, kako prenosi ovaj portal, posle objave njene slike u svim nemačkim medijima, otkriven je i Instagram profil Mirnese S., a na njemu je objavljivala fotografije koje je prikazuju kako se zabavlja obučena u markiranu odeću.

Podsetimo, ova 42-godišnjakinja je osumnjičena da je 14. oktobra oktobra ove godine ukrala više od milion evra iz kompanije za prevoz novca u Štutgartu u kojoj je bila zaposlena. Od tada joj nema traga.

Foto: Polizeipräsidium Stuttgart

 

Foto: Polizeipräsidium Stuttgart

 

Kako je saopštila policija, žena je iz prostorija kompanije tog 14. oktobra, oko 15.10 časova ukrala više od milion evra. Imala je pristup novcu kao zaposlena u kompaniji. Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. U svom saopštenju nisu pojasnili na koji način je ona iz kompanije iznela toliki novac.

Kako je već ranije objavljeno, policija traži 42-godišnjaknju, a raspisana je i nagrada u iznosu od 37.500 evra.

Foto: Instagram printskrin

 

Osumnjičena žena je visoka 174 centimetra, plavozelenih očiju i plave kose. Ima nekoliko tetovaža po celom telu, posebno na rukama. Ponuđena je i nagrada za pomoć koja bi dovela do hapšenja 42-godišnjakinje.

Foto: Polizeipräsidium Stuttgart

 

- Nagrada je 37.500 evra i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenoj da se jave kriminalističkoj policiji na telefon +4971189905778 - saopštila je policija u Štutgartu.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Fenix-magazin. de/Nezavisne)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".