Čolić je otkrio kakvi su mi bili školski dani.

- Škola je bila dobra jer sam bio dobar đak. Voleo sam da završim fakultet, pre svega to je bila obaveza prema porodici i roditeljima. Ta diploma ti daje hleb, sigurnost u rukama, uvek se tako govorilo. Statistika je bila diplomski rad, onda dolaze prijatelji donose bombonjere i čokolade, a onda je došao Pimpek iz “Indeksa“ i doneo veknu hleba i ružu, i kaže “sad si svoj čovek, možeš i da promukneš“. Bio je simboličan gest, ali lepo je proći kroz školu ko je imao priliku. Kada se vratimo u prošlost, lepo je iako se ne moraš vratiti svoj branši - ističe pevač i dodaje da nikada nije imao želju da se preseli u inostranstvo.

Foto: reprint TV Novosti

 

 

Istakao je i koji hobi mu je bio omiljeni u mladosti.

- Nemam poseban hobi, nekada sam skupljao ploče, ali volim da gledam Vestern filmove. Bolesnik sam, najbolje je, opušta me, nema nikakvih razmišljanja velikih. Znam mnogo prijatelja koji vole te filmove, kaže pevač koji pažljivo bira autore pesama, te i sam piše.

Foto: reprint TV Novosti

 

 

Za Čolom su u mladosti ludele mnoge devojke, a on se rado prisetio devojke u venčanici koja je došla na vrata njegovog doma:

- Moja mama je uvek pričala, ona je došla da se uda, dovela je i kuma, a moja mama, koja me je zvala Zdravo, rekla je “nije moj Zdravo još za ženidbu“. Uvek su bila otvorena vrata, nije se zaključavalo u to doba, mislim da su iz Makedonije došli, ona u venčanici i njen kum. Tata nije bio kod kuće, majka je bila sama, ostala je šokirana kada su ušli, da kažemo, kabadahijski, rekao je Čolić u emisiji “Kod nas doma“ 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".