Чолић је открио какви су ми били школски дани.

- Школа је била добра јер сам био добар ђак. Волео сам да завршим факултет, пре свега то је била обавеза према породици и родитељима. Та диплома ти даје хлеб, сигурност у рукама, увек се тако говорило. Статистика је била дипломски рад, онда долазе пријатељи доносе бомбоњере и чоколаде, а онда је дошао Пимпек из “Индекса“ и донео векну хлеба и ружу, и каже “сад си свој човек, можеш и да промукнеш“. Био је симболичан гест, али лепо је проћи кроз школу ко је имао прилику. Када се вратимо у прошлост, лепо је иако се не мораш вратити свој бранши - истиче певач и додаје да никада није имао жељу да се пресели у иностранство.

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

Истакао је и који хоби му је био омиљени у младости.

- Немам посебан хоби, некада сам скупљао плоче, али волим да гледам Вестерн филмове. Болесник сам, најбоље је, опушта ме, нема никаквих размишљања великих. Знам много пријатеља који воле те филмове, каже певач који пажљиво бира ауторе песама, те и сам пише.

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

За Чолом су у младости луделе многе девојке, а он се радо присетио девојке у венчаници која је дошла на врата његовог дома:

- Моја мама је увек причала, она је дошла да се уда, довела је и кума, а моја мама, која ме је звала Здраво, рекла је “није мој Здраво још за женидбу“. Увек су била отворена врата, није се закључавало у то доба, мислим да су из Македоније дошли, она у венчаници и њен кум. Тата није био код куће, мајка је била сама, остала је шокирана када су ушли, да кажемо, кабадахијски, рекао је Чолић у емисији “Код нас дома“ 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".