Da je u braku sa suprugom Aleksandrom preko dvadeset godina uveliko je poznato široj javnosti, ali samo venčanje Zdravka Čolića ostalo je nepoznanica jer su fotografije sa tog događaja strogo čuvane. Međutim, deo misterije sam pevač je ipak otklonio kada je za "Story" dao intervju u kojem je otkrio neke detalje o tom velikom danu.

- Nas dvoje smo se venčali potpuno spontano na Prvi maj. Svi su mislili da je skrivena kamera jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi pa je to bilo dža ili bu. Da bi veza ili brak trajali, moraju da postoje poštovanje i prijateljstvo - prisetio se legendarni pevač a venčanje Zdravka Čolića, kako je priznao, bilo je jedan od najlepših dana u njegovom životu. Brak mu je doneo dve ćerke, Unu i Laru.

Foto: Milena Anđela

 

 

- Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu pa smo nastavili da se viđamo, a s vremenom smo počeli vezu. Osvojila me je svojom jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige – izjavio je Zdravko jednom prilikom.

(Stori)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".