On je izbačen dan pred utakmice sa Srbijom u okviru grupne faze Mundijala zbog nediscipline, a utakmica pre te Kamerun je odigrao protiv Švajcarske i kako se ispostavilo, to mu je bio poslednji meč u reprezentativnoj karijeri.

– Sve je počelo iz Ngola Nkoka, malog sela u Kamerunu, kada sam bio jako mali i roditelji su mi prenosili vrednosti kamerunskog naroda. Shvatio sa da je ljubav prema državi večna. Sećam se kako sam gledao utakmice Kameruna sa porodicom, samo naš narod može da shvati šta za nas znači biti deo Lavova. Nažaost, svaka priča, čak i ako je lepa, ima kraj. Mojoj sa reprezentacijom Kameruna je došao – oglasio se Onana.

Jasno je da je Kamerun ostao bez sjajnog golmana i to u piku njegove karijere.

– Igrači dolaze i odlaze, ali Kamerun je više od samih ljudi. Moje srce ostaje kamerunsko i gde god da odem držaću našu zaustavu podignutom. Nastaviću da budem navijač kao što čini više od 27 miliona Kamerunaca na svakom meču. Hvala svima koji su verovali u mene – završio je čuvar mreže slavnog Intera.

Onanu je iz reprezentacije na Svetskom prvenstvu izbacio selektor Rigober Song zbog nediscipline, ali nije tačno otkriven tačan razlog šbog čega. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".