Он је избачен дан пред утакмице са Србијом у оквиру групне фазе Мундијала због недисциплине, а утакмица пре те Камерун је одиграо против Швајцарске и како се испоставило, то му је био последњи меч у репрезентативној каријери.

– Све је почело из Нгола Нкока, малог села у Камеруну, када сам био јако мали и родитељи су ми преносили вредности камерунског народа. Схватио са да је љубав према држави вечна. Сећам се како сам гледао утакмице Камеруна са породицом, само наш народ може да схвати шта за нас значи бити део Лавова. Нажаост, свака прича, чак и ако је лепа, има крај. Мојој са репрезентацијом Камеруна је дошао – огласио се Онана.

Јасно је да је Камерун остао без сјајног голмана и то у пику његове каријере.

– Играчи долазе и одлазе, али Камерун је више од самих људи. Моје срце остаје камерунско и где год да одем држаћу нашу зауставу подигнутом. Наставићу да будем навијач као што чини више од 27 милиона Камерунаца на сваком мечу. Хвала свима који су веровали у мене – завршио је чувар мреже славног Интера.

Онану је из репрезентације на Светском првенству избацио селектор Ригобер Сонг због недисциплине, али није тачно откривен тачан разлог шбог чега. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".