Sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović pronađen je mrtav 19. decembra u Tel Avivu na ulici, a njegov otac Aleksandar Futa Radulović slomljen je od bola i kako prenose mediji, ne otvara vrata nikome.

Ipak, njihova kuma, Marijana Petrović otkrila je da je posetila Futu juče i da ne može rečima da opiše osećanja Laćinog oca posle saznanja o sinovljevoj smrti.

Marijana, koja je bila Marinina dugogodišnja prijateljica, tvrdi da se čeka dopremanje Laćinog tela u Srbiju, te da datum sahrane i dalje nije poznat.

Foto: Printskrin/VIP TV

 

Dodala je i da je njegov otac u užasnom stanju nakon saznanja o smrti sina:

- Ne znam šta da vam kažem, bila sam kod Fute juče i čovek je mrtav. Kako bih vam opisala tu situaciju, ja sam van sebe, a ne on - kazala je odmah Marijana koja je rekla da ne zna nešto više o Laćinoj smrti.

Foto: V.Danilov

 

- Ne znamo ništa jer je on u tim trenucima bio sam. Izašao je iz hotela noću, verovatno u izlazak i to se desilo na ulici - kazala je Petrovićeva i dodala da se Futa svakodnevno pre tragičnog ishoda čuo sa sinom:

- Futa se svakog dana pre toga čuo s Laćom, a onda nije mogao da ga dobije dan i po i prijavio je njegov nestanak - ispričala je Marijana i potvrdila da će Milan Radulović Laća biti sahranjen pored pokojne majke Marine i brata Miloša:

- Da, tamo će biti sahranjen, ali i dalje ne znamo datum, ništa se ne zna - zaključila je Marijana za "Informer".

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".