Milan Radulović Laća sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, umro je iznenada na ulici u Izraelu.

Laća je pre 15 meseci ostao bez majke Marine Tucaković, od čega se nikada nije oporavio. Svoj mir nalazio je u putovanjima, a u decembru ove godine krenuo je na put u Svetu zemlju u Izrael, što je napisao i na Tviteru.

Vera Vuksanović, Laćina prijateljica od svog druga oprostila se na Instagramu podelivši poslednju glasovnu poruku koju joj je poslao.

- Ići ću u Jerusalim, sigurno. Moja drugarica uzela mi je sveću u Jerusalimu i napravila zaštitu, i sad me tera, moram da nosim u rancu, da svuda nosim te sveće, pošto ću celi svet i put da obiđem i onda na kraju donesem kući sveće iz Jerusalima i pustim u nebo da se zapale - obećao joj je Laća u poruci.

Foto: Instagram printskrin/veravuksanovic

 

 

- Lepoto, zar je moralo ovako? Počivaj u miru. Nek te anđeli čuvaju - napisala je Vuksanovićeva uz emotikone slomljenih srca na Instagramu.

Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute rođen je 1986. godine. Laća je pošao stopama svoje majke, pa je pisao tekstove pesama za mnoge naše poznate ličnosti. NJegov život obeležile su dve tragedije, smrt brata Miloša 2008. godine i majke Marine Tucaković.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".