Predivne devojčice Lola i Mila imaju čast da odrastaju u domu Sergeja Ćetkovića, pevača čije je srce ispunjeno ljubavlju i vrlo je plemenito.

Devojčice takođe pevaču i njegovoj supruzi Kristini istom merom vraćaju ljubav i privrženost. 

Sergej je više puta naglasio da u odgajanju devojčica zajedno učestvuje sa suprugom Kristinom koja je izuzetno maštovita.

Par se trudi da ne razmazi devojčice i da ih vaspitaju da budu vrlo samostalne i spremne za svet koji je surov i nepravedan. Svaku aktivnost provode zajedno na najkvalitetniji način. 

- Pričao sam im od prvog dana kako postoji neka škola za decu gde smo mi došli, a one su rekle: „Pa, gde ste vi do sada“. Moraš pronaći način na koji ćeš najslikovitije preneti, najbliže kroz neku bajku. LJudi od te priče uvek prave bauka, čekaju do 18. godine i slično, a ne treba tako. Važno je pobediti predrasude i mentalitet ovog podneblja koji nas usporava i vuče natrag. Smatram da roditelj nije samo ona koji dete donese na svet, nego onaj koji ga odgaja, brine o njemu, neizmerno ga i bezuslovno voli - rekao je davno muzičar, koji je do skoro krio lik svojih naslednica, takođe u želji da ih zaštiti.

BONUS GALERIJA: Zdravko Čolić - muzički velikan, miljenik svih generacija

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".