Jelena Karleuša poznata je kao neko ko vodi estradne ratove, a pre nešto manje od mesec dana pevačica je žestoko napala i izvređala svog kolegu Milana Topalovića Topalka, koji je na Instagramu postavio svoju fotografiju iz lova sa puškom u ruci.

Iako je delovalo da se sukob između njih smirio, Karleuša je opet brutalnim rečima oplela po Topalku.

Foto: Instagram printskrin/ topalko.top

 

- Topalka bi trebalo da odvedu u lov sa još nekim lovcem koji nema baš te sposobnosti da dobro cilja, pa da ga slučajno nešto strefi, na primer s leđa. Ko jednog vepra ili ko jednu divlju svinju. Možda bi to bio spas za šume Srbije - poručila je Jelena u jednoj emisiji, pokazujući Topalku srednji prst u kameru.

Foto: M. Anđela

 

- Ti mene pitaš za Topalka? To je čovek za koga ne mogu da kažem ni da je umro, nije se ni rodio. Lovi i ubija po šumi, a ja sad pričam o njemu - završila je JK u svom stilu.

Foto: ATA images

 

 Dok je Topalko za "Kurir" kratko poručio :

- Karleuša me ne zanima!

Podsetimo, sukob je počeo kada je Karleuša ostavila pevaču komentar ispod fotke koju je objavio nazvavši ga "psihopatom".

- Šuma je sve ono što mi je potrebno da se detoksiram. I meni je ta puška potrebna, da te zauvek detoksiram, psihopato! Ti ćeš indijanac da ubijaš po šumi? J*bem ti mater bolesnu! - napisala je JK.

BONUS GALERIJA: Iz mog butika - Dara Bubamara 1991. godine

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".