Pevač Nenad Knežević Knez nikada nije krio koliko voli svoju mezimicu, pevačicu Kseniju Knežević, ali je činjenica da ne voli da javno govori o njoj i njihovom privatnom odnosu.

Foto: RTS printskrin/ATA images

 

 

Iako je uglavnom Ksenija bila ta koja bi ponekad otkrila detalje njihovog odnosa, Knez je sada napravio izuzetak i otkrio kako se njegova ćerka osećala nakon raspada "Uraganki".

 

 

Naime, njegova ćerka Ksenija se, nakon raspada ženske muzičke grupe "Hurricane", upustila samostalno u estradne vode, pa je ponosni otac otkrio kako gleda na odluku svoje mezimice.

Foto: Petar Milošević

 

 

- Sad je lakše, probila je led, na početku je imala bojazan kako će sama, navikla je da Sanja i Ivana budu pored nje. Na njenom prvom nastupu u Podgorici sam ja bio pored nje da je podržim, kad je izašla na binu izgledala je kao prava diva, bilo je sjajno. Nema razloga da upada u paniku jer je sama na bini, to će brzo doći na svoje mesto i tako je i bilo. Možda ćemo za moj veliki hit "Da l' si ikad mene volela" napraviti novu verziju, voleo bih da ona bude sa mnom u toj novoj verziji, a voleo bih da napravimo i neku novu pesmu - ispričao je Knez za "Blic".

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".