Naša poznata pevačica Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške godinama uživaju u skladnom i lepom braku. NJih dvoje se veoma lepo slažu, a mnogima deluje kao da su oduvek zajedno.

 

Foto: Sarić S.

 

 

Ipak, to nije tačno. Taške je kao mlad momak stupio u brak sa Gordanom, a iz te njihove ljubavi rodila se i devojčica, koja je dobila ime Jelena. Viki je ispričala da je njen odnos sa Jelenom zaista divan, te da se slažu kao majka i ćerka.

Gordana danas živi u Nemačkoj sa njihovom ćerkom, a sa Violetom i bivšim suprugom ima sjajan odnos i nikada im nije bila smetnja.

Viki je više puta u javnosti govorila o tome kako su se ona i Taške upoznali. 

Foto: Instagram printskrin/jelena_bodiroza

 

 

NJihova ljubav u početu je bila veoma turbulentna, jer pevačicini roditelji nisu želeli da prihvate kompozitora.

NJih dvoje su se upoznali putem zajedničkih prijatelja, a prvi put poljubili 18. marta 1994. godine. Pevačicini roditelji Zorka i Svetomir čim su čuli da je Viki uplovila u ljubav sa tri godine starijim Tašketom insistirali su da prekine vezu i da više nema nikakav kontakt sa njim. Pevačica je jednom prilikom opisala kako je to izgledalo pre dvadeset šest godina.

Foto: ATA Images

 

 

- Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19 godina, odlučili smo da se borimo - ispričala je Miljkovićeva i dodala da je nekoliko meseci trajala tenzija u porodičnom domu oko njene ljubavne veze:

- Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica - izjavila je ona.

Ipak, na kraju je sve došlo na svoje. NJih dvoje danas uživaju u braku koji traje dve decenije i odrastanju sina Andreja, koji ima 14 godina.

(Glossy)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".