Muziku za pesmu pevačice mlađe generacije Teodore DŽehverović, napisao je Marko Moreno koga je Andrej Lukas takođe odlučio da tuži.

Produkciji je takođe zapretio tužbom. 

Andrej Lukas će zahtevati od njih potražiti polovinu zarađenog novca od pregleda za ovu pesmu, što je oko 100.000 evra, za koliko smatra da je oštećen.

Foto: ATA images

 

- Teodora je s tom pesmom od Jutjuba imala prihod od 140.000 evra, a pošto su koristili Andrejev glas, to znači da ima pravo na polovinu zarade. To je nekih 70.000 evra, plus još nekih 40.000 evra od organizacije proizvođača fonograma Srbije, kao i od prava izvođača. Ona i Moreno su i tu pokrali prava, jer nije bio prijavljen. To je ozbiljna prevara - kaže izvor za Kurir.

Teodora i Andrej se nisu oglasili ovim povodom, ali jeste Aca Lukas koji je stao na stranu sina. 

Foto: Petar Milošević

 

 

- Nisam znao da je Andrejev glas iskorišćen u Teodorinoj pesmi jer ja to ne slušam. A nije ni moj sin. On je još davno kod Morena u studiju snimio neki deo, ponavlja reči: "Tresi, tresi." To je završilo kod Teodore u pesmi. Ne može tako! To je krađa izvođačkih prava, koja su zaštićena u agenciji za izvođačka prava. Tog Morena i ne znam. Kad mi je Andrej rekao za to, ja sam se frapirao. Poslušao sam pesmu i čuo njegov glas - naveo je Lukas, pa dodao da je i dalje u šoku.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".