O najvažnijoj sporednoj stvari na svetu, kako se često naziva fudbal, razmišlja i srpska pevačica Rada Manojlović koja je nedavno davala savete selektoru reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju. 

Naime, ona je pred odlučujući meč sa Švajcarskom, koju je srpska selekcija, nažalost, izgubila, javno objavila kako treba postaviti igru. 

Foto: ATA images

 

- Taktika napad sa dva špica - napisala je Rada u opisu fotografije na kojoj pozira u prekratkom miniću. Na ovoj fotografiji su u prvom planu njeni najjači atributi - noge. 

Ispostaviće se da je Piksi "poslušao" savet srpske pevačice, ali to nije bilo dovoljno za pobedu. 

I pored toga što su "orlovi" ispali sa prvenstva sveta, pevačica nastavlja da prati takmičenje, a danas je na svom Tviter profilu istakla i za koga navija u nastavku Svetskog prvenstva. 

- Danas kuća na Senegal - istakla je Manojlovićeva koja je na današnjoj utakmici, u kojoj se od 20 časova sastaju Senegal i Engelska, prednost dala afričkoj ekipi. 

Kao pravi znalac, pevačica je dala objašnjenje zašto misli tako. 

- Ma, imaju Englezi sreće, ali Senegalci su zaslužili da idu dalje. Samo da se ovi (Senegalci) rastrče, da ima daju koji gol, pa da se posle zatvore. Ne volim nikako tu englesku školu, zategnuto, igra se na jedan gol i zatvara se utakmica - napisala je Rada i istakla da na takav način igra Totenhem. 

Pored toga, pevačica je izrazila žaljenje što prva zvezda senegalske reprezentacije Sadio Mane nije u mogućnosti da igra na prvenstvu sveta zbog povrede. 

Pored ove utakimce, Rada se osvrnula i na utakmicu koja počinje od 16 časova, u kojoj igraju Francuska i Poljska. Na ovom meču, Rada daje prednost Francuzima. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".