О најважнијој споредној ствари на свету, како се често назива фудбал, размишља и српска певачица Рада Манојловић која је недавно давала савете селектору репрезентације Србије Драгану Стојковићу Пиксију. 

Наиме, она је пред одлучујући меч са Швајцарском, коју је српска селекција, нажалост, изгубила, јавно објавила како треба поставити игру. 

Фото: АТА имагес

 

- Тактика напад са два шпица - написала је Рада у опису фотографије на којој позира у прекратком минићу. На овој фотографији су у првом плану њени најјачи атрибути - ноге. 

Испоставиће се да је Пикси "послушао" савет српске певачице, али то није било довољно за победу. 

И поред тога што су "орлови" испали са првенства света, певачица наставља да прати такмичење, а данас је на свом Твитер профилу истакла и за кога навија у наставку Светског првенства. 

- Данас кућа на Сенегал - истакла је Манојловићева која је на данашњој утакмици, у којој се од 20 часова састају Сенегал и Енгелска, предност дала афричкој екипи. 

Као прави зналац, певачица је дала објашњење зашто мисли тако. 

- Ма, имају Енглези среће, али Сенегалци су заслужили да иду даље. Само да се ови (Сенегалци) растрче, да има дају који гол, па да се после затворе. Не волим никако ту енглеску школу, затегнуто, игра се на један гол и затвара се утакмица - написала је Рада и истакла да на такав начин игра Тотенхем. 

Поред тога, певачица је изразила жаљење што прва звезда сенегалске репрезентације Садио Мане није у могућности да игра на првенству света због повреде. 

Поред ове утакимце, Рада се осврнула и на утакмицу која почиње од 16 часова, у којој играју Француска и Пољска. На овом мечу, Рада даје предност Французима. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".