Godine 2010. je dobio svoje prvo dete, imenjaka Kristijana juniora. Nije želeo da otkrije identitet majke koja nije uključena u život dečaka. Kasnije, 2017. godine dobija blizance Evu i Matea uz pomoć surogat majke, a iste godine i Alanu, ćerkicu sa izabranicom Georginom Rodrigez. Ove godine je dobio još jedan par blizanaca - Anhela i Belu, međutim, dečak je vrlo brzo nakon rođenja i preminuo.

Trening nekoliko sati dnevno

Najstariji sin Portugalca trenira i po nekoliko sati dnevno, a Ronaldo je predvideo svetlu budućnost mališanu. On je naučio da se tušira hladnom vodom i nikako ne jede brzu hranu.

Foto: Tanjug/AP

 

Zdrav, ali rigorozan način života

- Praktikujem visoko proteinsku hranu, sa puno zdravih ugljenih hidrata, žitarica od celog zrna, voća i povrća i izbegavam slatkiše - opisao je Portugalac jednom prilikom. Dodao je da ne konzumira gazirana i nezdrava pića, a da pije mnogo vode dnevno. Ovaj režim važi i za ostatak porodice.

Slatkiši mogu, ali...

Foto: AP Photo/Manu Fernandez

 

Uprkos striktnoj ishrani, Ronaldova deca s vremena na vreme mogu da uživaju u ponekoj poslastici. Ronaldo je 2016. godine objavio snimak kako njegov sin trči na traci i govori:

- Pojeli smo sladoled, sada je vreme da vežbamo.

Školovanje na prvom mestu

Foto: Tanjug/AP

 

Deca su mu upisana u prestižnu školu za milionere u Portugalu, važi za jednu od najboljih u zemlji, potvrdili su portugalski mediji ove godine.

Prostor i privatnost

Georgina, Ronaldova verenica, je u dokumentarcu spomenula da je njihovoj porodici neophodan luksuz i na putovanju. Traže smeštaj sa više soba, prviatnim bazenom, lakim pristupom marini gde može da pristaje manji brod i veći komad zemlje kako ne bi napuštali vilu ukoliko žele da prošetaju.

Foto: Instagram printskrin/georginagio/Jutjub printskrin/MadTV

 

Higijena!

https://www.youtube.com/shorts/8FSXum3k0TQ

Što se tiče lične higijene i tu postoji strog režim. Pojavio se i snimak gde proverava Ronaldo svoju decu da li su svi mališani oprali ruke pre jela.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".