Године 2010. је добио своје прво дете, имењака Кристијана јуниора. Није желео да открије идентитет мајке која није укључена у живот дечака. Касније, 2017. године добија близанце Еву и Матеа уз помоћ сурогат мајке, а исте године и Алану, ћеркицу са изабраницом Георгином Родригез. Ове године је добио још један пар близанаца - Анхела и Белу, међутим, дечак је врло брзо након рођења и преминуо.

Тренинг неколико сати дневно

Најстарији син Португалца тренира и по неколико сати дневно, а Роналдо је предвидео светлу будућност малишану. Он је научио да се тушира хладном водом и никако не једе брзу храну.

Фото: Танјуг/АП

 

Здрав, али ригорозан начин живота

- Практикујем високо протеинску храну, са пуно здравих угљених хидрата, житарица од целог зрна, воћа и поврћа и избегавам слаткише - описао је Португалац једном приликом. Додао је да не конзумира газирана и нездрава пића, а да пије много воде дневно. Овај режим важи и за остатак породице.

Слаткиши могу, али...

Фото: AP Photo/Manu Fernandez

 

Упркос стриктној исхрани, Роналдова деца с времена на време могу да уживају у понекој посластици. Роналдо је 2016. године објавио снимак како његов син трчи на траци и говори:

- Појели смо сладолед, сада је време да вежбамо.

Школовање на првом месту

Фото: Танјуг/АП

 

Деца су му уписана у престижну школу за милионере у Португалу, важи за једну од најбољих у земљи, потврдили су португалски медији ове године.

Простор и приватност

Георгина, Роналдова вереница, је у документарцу споменула да је њиховој породици неопходан луксуз и на путовању. Траже смештај са више соба, првиатним базеном, лаким приступом марини где може да пристаје мањи брод и већи комад земље како не би напуштали вилу уколико желе да прошетају.

Фото: Инстаграм принтскрин/georginagio/Јутјуб принтскрин/MadTV

 

Хигијена!

https://www.youtube.com/shorts/8FSXum3k0TQ

Што се тиче личне хигијене и ту постоји строг режим. Појавио се и снимак где проверава Роналдо своју децу да ли су сви малишани опрали руке пре јела.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".