Nakon meča na društvenim mrežama se pojavio snimak na kom se vidi kako najbolji igrač "gaučosa" Leonel Mesi u svlačionici šutira dres meksičke reprezentacije, a potom i stoji u njegovoj blizini. Nije poznato da li je Mesi stajao na dresu, ili pored njega.

Ipak, ovakav potez Argentinca iznervirao je poznatog meksičkog boksera Kanela Alvareza koji je zapretio jednom od najboljih igrača svih vremena. 

- Da li ste videli Mesija kako briše pod sa našim dresom i zastavom? Bolje da se pomoli Bogu da ga ne nađem. Uvreda je da baciš dres Meksika - rekao je bokser na Tviteru.

Situaciju je pokušao da smiri Kun Aguerno, bivši reprezentativac Argentine koji je istakao da Alvarez ne zna kakve su situacije u svlačionicama.

- Majice su uvek na podu nakon što se utakmice završe i onda, ako dobro vidite, on pravi pokret nogom i slučajno udara dres Meksika - napisao je Aguero.

Ubrzo se u sve ovo umešao i Majk Tajson, jedan od najboljih boksera svih vremena. 

- Neko poput Kanela preti Mesiju. Ako se usudi da pipne Mesija, moraću da se vratim u ring za nekoliko godina - rekao je Čelični Majk.

Podsetimo, Tajson je poznat kao veliki prijatelj pokojnog Dijega Armanda Maradone, a jednom prilikom se čak pojavio pred brazilskim sudom u argentinskom dresu sa potpisom Maradone kako bi provocirao Brazilce. Opšte je poznato da postoji veliki rivalitet između Argentinaca i Brazilaca. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".