Sve je na nama, Srbija mora da pobedi da bi prošla dalje, a ono što najviše plaši javnost u Srbiji je koliko su igrači dovoljno fizički spremni za jedan tako težak meč.

Na povredu su se žalili Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović, kao i Sergej Milinković-Savić. Međutim, sve je najviše zabrinula povreda Strahinje Pavlovića koja je na prvu izgledala najozbiljnije. Stub srpske odbrane se povredio protiv Kameruna i njegova situacija je i dalje neizvesna.

O Strahinjinoj povredi, ali i o zdravstvenom biltenu čitave reprezentacije pričao je danas potparol Milan Vuković.

Foto: Tanjug/AP

 

 

- Kompletna situacija sa povređenim igračima u reprezentaciji Srbije ide na bolje. Pavlović je bio na snimanju, polako se oporavlja, ide na bolje, ali ćemo više o tome znati sutra ujutru. Ostatak je znatno bolje - istakao je Vuković na konferenciju u Kataru.

Utakmica protiv Švajcarske se igra u petak sa početkom od 20 časova, a u okviru naše grupe "G" u istom terminu se igra i Brazil-Kamerun.

 

Standings provided by Sofascore

Trenutno su, posle dva odigrana kola, Brazilci prvi na tabeli sa maksimalnih šest bodova, drugi su Švajcarci sa tri, dok je Kamerun treći sa isto bodova koliko i naša reprezentacija koja je poslednja (zbog bolje gol razlike).

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".