Након меча на друштвеним мрежама се појавио снимак на ком се види како најбољи играч "гаучоса" Леонел Меси у свлачионици шутира дрес мексичке репрезентације, а потом и стоји у његовој близини. Није познато да ли је Меси стајао на дресу, или поред њега.

Ипак, овакав потез Аргентинца изнервирао је познатог мексичког боксера Канела Алвареза који је запретио једном од најбољих играча свих времена. 

- Да ли сте видели Месија како брише под са нашим дресом и заставом? Боље да се помоли Богу да га не нађем. Увреда је да бациш дрес Мексика - рекао је боксер на Твитеру.

Ситуацију је покушао да смири Кун Агуерно, бивши репрезентативац Аргентине који је истакао да Алварез не зна какве су ситуације у свлачионицама.

- Мајице су увек на поду након што се утакмице заврше и онда, ако добро видите, он прави покрет ногом и случајно удара дрес Мексика - написао је Агуеро.

Убрзо се у све ово умешао и Мајк Тајсон, један од најбољих боксера свих времена. 

- Неко попут Канела прети Месију. Ако се усуди да пипне Месија, мораћу да се вратим у ринг за неколико година - рекао је Челични Мајк.

Подсетимо, Тајсон је познат као велики пријатељ покојног Дијега Арманда Марадоне, а једном приликом се чак појавио пред бразилским судом у аргентинском дресу са потписом Марадоне како би провоцирао Бразилце. Опште је познато да постоји велики ривалитет између Аргентинаца и Бразилаца. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".