Kako saznaje Daily Mail, glumačka zvezda viđena je u društvu bivše supruge američkog glumca Pola Veslija, a delovali su poprilično prisno.

Bred i Ines de Ramon viđeni su u nedelju na Bonovom koncertu u Los Anđelesu, a glumac ju je pritom držao za ramena i privlačio bliže sebi dok su razgovarali s prijateljima, Sindi Kraford i njenim suprugom Rendeom Gerberom, Šonom Penom i Vivijem Nevom.

Foto: Profimedia

 

Obučen u kežual farmerice, sivu jaknu i šešir, Bred je delovao vrlo opušteno, te se čini da mu je Inesino društvo i te kako prijalo.

Ines, koja je inače dizajnerka nakita, pojavila se u kožnatim pantalonama, košulji i s upečatljivom žutom torbicom, poznatog brenda. Nakon koncerta, Bred se odvezao u svom automobilu, a de Ramon je koncert napustila u pratnji njegovog telohranitelja.

Ines i njen bivši suprug u septembru ove godine objavili su da se razvode nakon gotovo tri godine braka. "Odluka o razvodu je zajednička i dogodila se pre pet meseci", rekao je ranije predstavnik slavnog para za People i dodao da više ne žive zajedno.

Foto: Profimedia

 

Podsetimo, Breda su ranije strani mediji povezivali s 27-godišnjom nemačkom manekenkom Nikol Poturalski, kao i s jednom od najpopularnijih manekenki, Emili Ratajkovski, koja je takođe nedavno objavila da se razvodi od supruga koji ju je navodno varao.

BONUS GALERIJA: Filmska diva Sofija Loren - sinonim lepote i ženstvenosti

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".