Како сазнаје Daily Mail, глумачка звезда виђена је у друштву бивше супруге америчког глумца Пола Веслија, а деловали су поприлично присно.

Бред и Инес де Рамон виђени су у недељу на Боновом концерту у Лос Анђелесу, а глумац ју је притом држао за рамена и привлачио ближе себи док су разговарали с пријатељима, Синди Крафорд и њеним супругом Рендеом Гербером, Шоном Пеном и Вивијем Невом.

Фото: Профимедиа

 

Обучен у кежуал фармерице, сиву јакну и шешир, Бред је деловао врло опуштено, те се чини да му је Инесино друштво и те како пријало.

Инес, која је иначе дизајнерка накита, појавила се у кожнатим панталонама, кошуљи и с упечатљивом жутом торбицом, познатог бренда. Након концерта, Бред се одвезао у свом аутомобилу, а де Рамон је концерт напустила у пратњи његовог телохранитеља.

Инес и њен бивши супруг у септембру ове године објавили су да се разводе након готово три године брака. "Одлука о разводу је заједничка и догодила се пре пет месеци", рекао је раније представник славног пара за People и додао да више не живе заједно.

Фото: Профимедиа

 

Подсетимо, Бреда су раније страни медији повезивали с 27-годишњом немачком манекенком Никол Потуралски, као и с једном од најпопуларнијих манекенки, Емили Ратајковски, која је такође недавно објавила да се разводи од супруга који ју је наводно варао.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Филмска дива Софија Лорен - синоним лепоте и женствености

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".