Težak incident dogodio se u ponedeljak, u Los Anđelesu kad su napadači pucali na poznatu glumicu Deniz Ričards i njenog supruga Erona Fajfersa.

Glumica i njen suprug Eron na sreću nisu povređeni, ali ona je bila veoma uznemirena, nakon što je metak pogodio zadnji deo njihovog kamioneta, prenosi TMZ.

Foto: Profimedia

 

Na ovom sajtu je objavljena i fotografija rupe od metka koja se nalazi na vozačevoj strani kamioneta koji je vozio Denizin suprug.

Prema pisanju pomenutog portala, muž glumice je bio za volanom i imao je problema da pronađe studio u koji je vozio Deniz na snimanje filma. Vozač iza njega je bio iznerviran zbog njegove neodlučnosti i počeo je da viče, a zatim je i pucao na auto sa Deniz i njenim suprugom.

Holivudska zvezda se tresla kad je došla u studio i plakala je, prenosi TMZ.

Foto: Profimedia

 

Denis Ričards je najpoznatija po filmovima krajem devedesetih i početka dvehiljaditih kao što su "Drop Dead Gorgeus", Valentine", "Scary Movie 3" i rijaliti programu "The Real Housewives of Beverly Hills".

Deniz je bila u braku sa Čarlijem Šinom, sa kojim je dobila ćerke Sem i Lolu 2004. godine. Posle razvoda i javnog priznanja da njen bivši suprug boluje od HIV-a glumica je javno demantovala da su njena deca zaražena i da se glumac inficirao posle braka sa njom.

BONUS GALERIJA: Filmska diva Sofija Loren - sinonim lepote i ženstvenosti

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".