Kapiten španske fudbalske reprezentacije, Iker Kasiljas, poljubio je svoju tadašnju devojku, jednu od najslavnijih sportskih novinarki, Saru Karbonero, za vreme intervjua na španskoj televiziji. Nakon osvajanja titule svetskog prvaka u fudbalu, tokom intervjua u kome se Kasiljas zahvalio porodici i saigračima, on je pogledao Saru i poljubio je, a zatim otišao iz kadra.

Prisutni su aplaudirali, a Sara se nakon trenutka zbunjenosti, javila kolegama u studiju.
A sve je izgledalo ovako: Sara: „Kako se osećaš?“ Kasiljas: „Veoma sam srećan, mislim da samo zaslužili sve ovo, od početka do kraja. Želeo bih da se zahvalim svima koji su me oduvek podržavali – roditeljima, braći…“ (Zastaje i kreće da plače). Sara: „Hajde da razgovaramo malo o utakmici?“ Kasiljas: „Ne…“ (Poljubac).

Sara, koja je radila za jednu špansku televiziju, bila je jedina devojka nekog od španskih reprezentativaca, koja je, zahvaljujući poslu, mogla da dođe u kontakt sa svojim dečkom i zbog toga je bila omražena u Španiji tokom početka šampionata sveta. Posle poraza od Švajcarske na startu Svetskog prvenstva, bila je optužena da je dekoncentrisala Ikera, jer je stajala blizu njegovog gola. Inetrnetom su kružili i snimci njenog intervjua sa svojim dečkom, koji nisu nailazili na odobravanje. Ipak, nakon osvajanja titule i ovog gesta njenog dragog sve joj je oprošteno.


“Poljubac sam doživela baš kako ste i videli. Nisam uopšte očekivala da će me poljubiti. Radila sam naporno i koncentrisala se na sve te intervjue. Kada se to dogodilo u tenutku smo zaboravili na sve, međutim, nismo ni bili svesni koliko je to privuklo medijske pažnje. Iker se u tom trenutku osetio da želi da me poljubi i za mene to je bila predivna stvar.” – rekla je tada Sara kojoj se ovaj momenat stalno vraća u mislima i budi najdublje emocije. Iker Kasiljas i Sara Karbonero su se kasnije venčali i postali roditelji.
(sportskasecanja.rs)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".