Čuveni Milan iz filmskog serijala "Žikina dinastija" unosio je radost i osmeh u domove širom regiona zajedno sa svojim prijateljem Her Žikom decenijama unazad. Ipak, detalji iz života glumca Marka Todorovića nisu tako poznati javnosti kao njegove replike iz filmova.

U privatnom životu Marko je bio otac Svetlane - Lane, koja nije krenula njegovim glumačkim putem, ali je kao diplomirani kostimograf ostala u branši. Osim u pozorištu, Lana radi i kao predavač na Fakultetu primenjenih umetnosti i srećno udata za našeg glumca Zorana Cvijanovića sa kojim ima dvoje dece.

 

Foto: Printskrin

 

 

Iako je, baš kao i njegov tast, koji nas je napustio pre dve decenije, ostvario niz zapaženih uloga u više od sedamdeset filmova i serija, među kojima se izdvajaju: “Mi nismo anđeli”, “Sivi dom”, “Otvorena vrata”,“Mile protiv tranzicije”, Zoran Cvijanović nerado daje intervjue, a još ređe priča o svom privatnom životu.

Ništa više od njega nje dostupna javnosti ni njegova supruga, sa kojom ima dvoje dece. Ipak, ostala je zabeležena jedna od retkih izjava, koju je svojevremeno dala povodom saradnje sa Zoranom u predstavi “Nebeski odred”.

 

Foto: reprint TV Novosti

 

 

- Čudno je kada se radi sa mužem. Malo se brkaju lončići. Zorana nije teško obući. Sve što sam mu ponudila prihvatio je. Mada, bilo je teško naterati ga da se obrije i obuče sve elemente kostima na generalnim probama - rekla je Lana.

BONUS GALERIJA: Iz albuma glumice Nede Arnerić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".