Чувени Милан из филмског серијала "Жикина династија" уносио је радост и осмех у домове широм региона заједно са својим пријатељем Хер Жиком деценијама уназад. Ипак, детаљи из живота глумца Марка Тодоровића нису тако познати јавности као његове реплике из филмова.

У приватном животу Марко је био отац Светлане - Лане, која није кренула његовим глумачким путем, али је као дипломирани костимограф остала у бранши. Осим у позоришту, Лана ради и као предавач на Факултету примењених уметности и срећно удата за нашег глумца Зорана Цвијановића са којим има двоје деце.

 

Фото: Принтскрин

 

 

Иако је, баш као и његов таст, који нас је напустио пре две деценије, остварио низ запажених улога у више од седамдесет филмова и серија, међу којима се издвајају: “Ми нисмо анђели”, “Сиви дом”, “Отворена врата”,“Миле против транзиције”, Зоран Цвијановић нерадо даје интервјуе, а још ређе прича о свом приватном животу.

Ништа више од њега ње доступна јавности ни његова супруга, са којом има двоје деце. Ипак, остала је забележена једна од ретких изјава, коју је својевремено дала поводом сарадње са Зораном у представи “Небески одред”.

 

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

- Чудно је када се ради са мужем. Мало се бркају лончићи. Зорана није тешко обући. Све што сам му понудила прихватио је. Мада, било је тешко натерати га да се обрије и обуче све елементе костима на генералним пробама - рекла је Лана.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума глумице Неде Арнерић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".