Мари је тренутно на позајмици у Монци, а пре пар ноћи са породицом је боравио у шопинг центру када је једна мушка особа ножем повредила њега и још пет особа.

Једна особа је у болници и преминула док Маријеве повреде нису биле опасне по живот.

Мари је оперисан и остаће под надзором лекара.

- Оваква повреда мишића захтева два месеца паузе пре него што особа може да се врати физичким активностима - стоји у саопштењу Монце.

Мари се јавио из болнице и потврдио да се осећа добро, иако се са супругом прошао веома тешке дане.

 

 

- Имао сам среће. Видео сам жену испред мене како умире, а то сам могао бити ја. Водио сам своје дете у колицима, а онда осетио оштар ударац у леђа. Окренуо сам се и видио човека како испред мене убада другу особу у врат - рекао је Мари нешто раније.

Такође, италијански медији објавили су јуче да је јунак био бивши фудбалер Масимо Тарантино који је успео да разоружа нападача након крвавог похода, те је несебично кренуо на њега иако није био уопште наоружан.

Ла Газета дело Спорт пише да је бивши играч Наполија и Болоње успео да савлада нападача иако је покушао и њега да повреди. Узео му је нож из руку и оборио га на под и задржао док се полиција није појавила.

Што се тиче Тарантина он је у Серији А одиграо 203 утакмице, а овај 47-годишњак је најбоље дане каријере провео у Наполију и Болоњи. Такође, на лето 1997. године појачао је Интер, али је за овај клуб одиграо само два меча и напустио га је након свега шест месеци.

Тарантино је тренутно шеф спортског сегмента у СПАЛ-у и био је најзаслужнији што је овај клуб недавно за новог тренера довео Данијелеа Де Росија.

29-годишњи Мари је шпански интернационалац који је ове сезоне на осам наступа у Серији А постигао један гол. У његовом уговору стоји да ће Монца морати да откупи уговор од Арсенала уколико избори останак у Серији А.

 

 

БОНУС ВИДЕО:

Велика застава Куча на мечу Звезда - Трабзон

(Спортспорт.ба)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".