Poznata voditeljka Marija Popović gledaocima je dobro poznata sa malih ekrana. Godinama se bavi javnim poslom i trudi se da ga obavlja najbolje što ume. Publika je to i prepoznala i zavolela je gotovo od prvog dana kada se pojavila na televiziji.

Iako je veoma poznato lice Marija se trudi da svoju intimu i bračni život drži iza zatvorenih vrata. Upravo to je razlog zbog kojeg mali broj ljudi zna da je udata za vrlo poznatog novinara i voditelja jedne popularne emisije.

Naime, Marija je supruga Milana Popovića kojeg publika mogla videti u serijalu "Moja dedovina", emisiji koja zapuštena seoska domaćinstva pretvara u dedovine sa novim sjajem.

Foto: V. Danilov

 

 

Marija i Milan su u braku već 14 godina, a kako kruna njihove veliki i iskrene ljubavi došla je i ćerkica Sofija. 

Na novinarsko pitanje kako izgleda život sa partnerom iste profesije Marija je sa osmehom odgovorila:

- Ima i prednosti i mane. Dok sam radila u informativi, snimila sam dokumentarni film o promeni pola u Srbiji. Bilo je to pre nego što se javnost otvorila za tu tematiku, pre nego što je major Helena počela o tome da priča javno. I svu su zapazili tu emisiju, ali sećam se da je bilo komentara da je to Milan zapravo radio. Eto, to može da bude loša strana, ali je više onih dobrih - rekla je Marija ranije za domaće medije.

Milan Popović je nedavno dobio nagradu "Đoko Vještica" za emisiju "Moja dedovina", a Marija je tada ponosno izjavila:

- Sada će mi biti lakše da ga čekam da se vrati s puta. 

Milan i Marija su jedno drugom velika podrška, a još jednom se pokazalo da je to jedini i pravi recept za uspeh u poslu, ali i u životu uopšte. 

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Dragane Kosjerine

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".