Kada je ušla u rijaliti, pevačica je izlazila bogatija za par hiljada evra. Ona o cifri koju dobija u početku nije htela da otkrije, ali je ovaj put rekla: 

Foto: Printskrin/Jutjub/Lepa Lukic

 

-Pitaju me ljudi što ulazim tamo. Pa sigurno da ću da uđem za 20.000 evra za mesec dana, svako bi ušao da je na mom mestu. Samo što njima neće da plate toliko. Meni je sve uvek bilo uredno plaćeno. Ovi anonimni možda imaju problema sa ugovorom, ali afirmisani i priznati pevači nikada nemaju problem da sklope dogovor i naplate lepo svoje učešće u rijalitiju. Kaže mi jedna pevačica, da ne zna šta da radi po pitanju ulaska u rijaliti, a ja joj lepo objasnim da treba da se uđe sa velikim imenom i tako i izađe. Ja sam ušla kao Lepa i izašla kao Lepa, u tome je poenta. Neće niko očekivati od nas priznatih pevača da glumimo starlete"-jzjavila je jednom prilikom pevačica.

Lepa Lukić je posle dužeg perioda odlučila da napusti Srbiju i ode u Kanadu da bi uspela da dobije penziju kou uje zaradila tamo na nastupima.

-Eto, konačno sam uspela da odlučim i otputujem sada dok još nema karantina i tih gluposti tamo, zbog čega do sada nisam ni putovala. Kako stvari stoje i kako najavljuju, opet će od jeseni da nas zatvaraju pa sam požurila, da se do tada vratim u Srbiju- rekla je Lepa ovim povodom. 

BONUS GALERIJA: Kraljica narodne muzike Lepa Lukić - retrospektiva karijere

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".