Estradni par Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš važe za jedan od najskladnijih estradnih parova koji je skoro tri decenije u braku. Sada su komšije ovog para odlučile da progovore o tome kakvi su oni uživo. Bliske komšije rekle su da se ne druže često, ali da se uvek ljubazno jave i da popričaju: 

– Oni uglavnom iz svog dvorišta izlaze autom pa ih retko viđamo da šetaju po kraju. Čujemo ih kada su ispred kuće ili na terasi uživaju, često su im tu deca. Dobro se slažu i njihova deca iz prethodnih brakova, deluju kao skladna porodica – izjavio je jedan komšija.

Foto: Instagram printskrin/zoricabrunclik_official

 

Devojčice koje su se igrale na obližnjem igralištu rekle su da znaju ko je Zorica i gde je njena kuća. Često odlaze kod pevačice po autogram. Gospođa iz prodavnice rekla je da Zorica i posle toliko godina ume da se naljuti na Kemiša poput deteta. 

– Zorica i posle toliko godina deluje kao neko razmaženo dete i to joj tako simpatično stoji. Ona se naduri na Kemiša poput deteta, digne nos i frkće, pa to sve nasmeje čak i njega – izjavila je Natalija.

Komšije kažu da viđaju mnoge javne ličnosti kada dolaze jer je studio harmonikaša u sklopu kuće, prenosi Blic

– Dolaze i odlaze javne ličnosti. Čujemo ponekad samo kada Zorica zapeva dok Kemiš svira harmoniku jer to verovatno rade u dnevnom boravku. Ranije smo često sretali Šaulića, a za slavu je kod njih prava gozba- rekao je Milenko, koji je otkrio da imaju ženu koja im ide u nabavku.

BONUS GALERIJA: Emina Jahović u različitim izdanjima

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".